Personnel scientifique et exécutif de la Faculté des sciences de la famille

Responsive Image

دکتر ترانه فرخ منش



​​​​​​​​​​​​​​دکتر ترانه فرخ‌منش دانش‌آموخته دکتری «کارآفرینی با گرایش کسب و کار» از دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران است. موضوع رساله دکتری ایشان «تبیین منطق تصمیم‌گیری کارآفرینان در ایجاد کسب‌وکارهای جدید درون اکوسیستم‌های کارآفرینی» بوده که با نمره عالی دفاع شده است. حوزه‌های مطالعاتی و زمینه‌های پژوهشی وی شامل کارآفرینی، اکوسیستم کارآفرینی، سیاست‌های کارآفرینی، کسب‌وکارهای خانوادگی، و رفتار کارآفرینانه است. ایشان در این زمینه‌ها بیش از 10 مقاله علمی-پژوهشی و 14 مقاله در کنفرانس‌های داخلی و بین‌المللی منتشر کرده است. از جمله آثار دکتر ترانه فرخ‌منش می‌توان کتاب تألیفی با عنوان «مبانی کارآفرینی» را نام برد. ایشان ‌اکنون استادیار دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران هستند و به تدریس دروسی مانند مدیریت کسب و کار، روش تحقیق، کسب و کار الکترونیکی، و کارآفرینی در مقطع کارشناسی و کارشناسی‌ارشد می‌پردازند.​​​​​​
​​​​​​​
Responsive Image

دکتر امیر عسگری



​​​​​​​​​​​​​​دکتر امیر عسگری عضو گروه «کسب‌وکارهای خانوادگی و نوآوری‌های اجتماع محور»، فارغ‌التحصیل رشته آموزش عالی از دانشگاه علامه طباطبایی است. موضوع رساله دکتری ایشان «ارائه الگوی شکل‌گیری نواحی نوآوری دانشگاهی» با نمره دفاع 20 بوده که در یازدهمین کنفرانس ملی و بین‌المللی الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت به عنوان رساله برگزیده انتخاب شده است. چاپ دو کتاب دانشگاهی و نیز انتشار بیش از 10 مقاله داخلی و بین‌المللی از جمله دستاوردهای علمی وی محسوب می‌گردد. دکتر عسگری همچنین سال‌ها به عنوان مشاور نوآوری، کارآفرینی و فناوری در سازمان‌های مختلف مشغول به کار بوده‌اند و تأسیس بیش از 10 مؤسسه نوآوری و فناوری شامل مرکز رشد، شتاب‌دهنده، پارک علم و فناوری، مرکز نوآوری و بنیادهای توسعه‌محور در سوابق ایشان مشاهده می‌شود.

​​​​​​​
Responsive Image

دکتر بهزاد هدهدی کمال آبادی


​​​​​​​دکتر بهزاد هدهدی کمال‌آبادی عضو گروه کسب‌وکارهای خانوادگی و نوآوری‌های اجتماع‌محور،​​​​ فارغ‌التحصیل رشته مدیریت آموزشی از دانشگاه خوارزمی است. موضوع رساله ایشان تدوین مدل الگوی هوش معنوی به عنوان سرمایه معنوی مدیران با بررسی تطبیقی هوش معنوی در اندیشه اسلامی و متون علمی معاصر بوده است. وی تاکنون 6 طرح پژوهشی (یک طرح بین‌المللی، یک طرح ملی، یک طرح دانشگاهی، سه طرح استانی) انجام داده است که یکی از آنها به عنوان یکی از 5 طرح برگزیده کشوری و یک طرح نیز به عنوان طرح برگزیده سال در استان انتخاب گردید. تألیف و انتشار 4 جلد کتاب، 5 مقاله علمی پژوهشی در نشریات داخلی، 2 مقاله در کنفرانس‌های بین‌المللی و برگزاری بیش از 71 دوره تدریس در دانشگاه‌های تهران، الزهرا (س)، خوارزمی، و 63 دوره در دانشگاه آزاد و غیره، انتخاب به عنوان استاد نمونه دانشگاه آزاد اسلامی استان، استاد راهنمای چندین پایان‌نامه کارشناسی‌ارشد، برگزاری بیش از 15 کارگاه‌ تخصصی برای استادان دانشگاه‌ها، مدیران، مربیان تیم‌های ملی و دانشجویان خارجی شاغل به تحصیل در ایران و برگزاری چند وبینار برای 2345 نفر از معلمان آموزش و پرورش سراسر کشور از جمله سوابق علمی ایشان است. وی سرمربی تیم ملی ورزش‌های زورخانه‌ای و پهلوانی دانشجویان ایران (اعزامی به یونیورساد چین) و پژوهشگر اصلی طرح پژوهشی ثبت فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه‌ای در فهرست میراث فرهنگ معنوی بشریت در سازمان علمی فرهنگی سازمان ملل (یونسکو) در سال 2010 بوده است. از سوابق اجرایی ایشان نیز می‌توان موارد زیر را  نام برد: 1) معاون اداره کل نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان تهران؛ 2) ریاست چند مرکز آموزشی فرهنگی و  دو مرکز علمی کاربردی؛ 3) معاون مدیرکل فرهنگی اجتماعی دانشگاه تهران؛ 4) مدیر انجمن‌های علمی دانشگاه تهران؛ 5) معاون آموزشی و پژوهشی آکادمی بین‌المللی فدراسیون بین‌المللی ورزش‌های زورخانه‌ای و پهلوانی.
​​​​​​​
​​​​
​​​​​​​
Responsive Image

دکتر مرضیه شعربافچی زاده


​​​​​​​
دکتر مرضیه شعربافچی‌زاده، دانش‌آموخته دکتری «مطالعات زنان گرایش حقوق زن در اسلام» از دانشگاه تربیت مدرس است. وی در سال ۱۳۹۸ از رساله دکتری خود با عنوان «واکاوی حقوقی جامعه‌شناختی عدالت جنسی در روابط زناشویی» دفاع کرد. موضوع پایان‌نامه ارشد او نیز «بررسی تفاوت شکل‌گیری تصویر بدن بین زنان متأهل شاغل و خانه‌دار» بوده است. زمینه‌های مطالعاتی ایشان «الهیات جنسیت»، «فمنیسم»، «حقوق زن در اسلام» و «آسیب‌های اجتماعی» است. دکتر شعربافچی استادیار دانشکده علوم خانواده، تدریس دروسی مانند «حقوق خانواده»، «حقوق زن در اسلام»، «جامعه‌شناسی جنسیت»، «زن در قرآن»، «زن در اسلام»، «زن در نگاه اندیشمندان معاصر» را در کارنامه خود دارد. پژوهش در زمینه «زن در گفتمان انقلاب اسلامی»، «الگوی سوم زن مسلمان»، و «چالش‌های فقهی حوزه زنان و خانواده» نیز در حوزه علاقمندی‌های ایشان است.
 
Responsive Image

دکتر احمد کوهی


​​​​​​​
دکتر احمد کوهی، دانش‌آموخته حوزه علمیه قم از سال 1378 است و از محضر استادان و مراجع عظام تقلید در یادگیری فقه و علوم اهل بیت بهره برده است. او با تحصیل در رشته مدیریت رسانه دانشگاه تهران، دانشی بین‌رشته‌ای را تجربه کرده و پیوند دانش رسانه و مدیریت را پیگیر بوده است. سپس در مقطع دکتری، با تحصیل در دانش فرارشته‌ای آینده‌پژوهی در دانشگاه تهران، به دنبال مربیگری، تسهیلگری و دانش‌افزایی برای ساخت آینده‌ای بهتر در حوزه‌های مختلف به خصوص فرهنگی و اجتماعی است. به عقیده او با عبور از ساختارهای مسلط محدودکننده میتوان به آینده‌ای فراتر از آینده‌های متداول و دیکته‌شده رسید و این با مشارکت مردم و خانواده‌ها قابل تحقق است.

 
Responsive Image

دکتر مریم مهاجری


دکتر مريم مهاجری استادیار دانشکده علوم خانواده، دارای دکترای حقوق عمومی و کارشناسی‌ارشد حقوق خانواده است. ایشان تدریس در دانشگاه را از سال 1390 آغاز نموده و در مراکز علمی متعددی همچون دانشگاه تهران، امیرکبیر، امام صادق (ع)، الزهرا (س)، مذاهب اسلامی، و دانشگاه آزاد اسلامی به تدریس پرداخته‌ است. دکتر مهاجری در طی این مدت، راهنمایی و مشاوره ده‌ها پایان‌نامه و رساله را بر عهده داشته‌ است. وی تاکنون بیش از 20 مقاله، 10 کتاب، 10 طرح پژوهشی و 12 همایش ملی و بین المللی را در کارنامه علمی خود دارد. ایشان از سال 1395 تاکنون تحت پوشش بنياد ملي نخبگان بوده و جوایزی همچون جایزه تحصیلی، جایزه شهيد شهرياري، شهيد رهنمون و جايزه شهيد چمران را در بنياد ملي نخبگان کسب کرده‌ است. یکی از کتب ایشان با عنوان «ظرفیت فقهی قاعده لاضرر در رفع ضرر و زیان ناشی از روابط زوجین» برگزیده جشنواره ملی علامه حلّی (ره) بوده و کتاب دیگری با عنوان «دولت و خانواده» منتخب اولین دوره کتاب سال خانواده و جمعیت شناخته شده است.
​​​​​​​
​​​

Heading Example

A paragraph is a self-contained unit of a discourse in writing dealing with a particular point or idea. Paragraphs are usually an expected part of formal writing, used to organize longer prose.
Responsive Image

دکتر حجیه بی‌بی رازقی نصرآباد


​​​​​​​​​​​​​​دکتر حجیه بی‌بی رازقی نصرآباد دانشیار جمعیت‌شناسی دانشکده علوم خانواده، فارغ‌التحصیل دکتری تخصصی جمعیت‌شناسی از دانشگاه تهران در سال 1390 است. ایشان از فروردین سال1390 تا شهریور 1402 به عنوان عضو هیئت علمی گروه مطالعات خانواده در مؤسسه تحقیقات جمعیت کشور فعالیت داشت. وی از مهر سال 1402 در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران به فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی خود ادامه داده و از سال 1403 به عنوان عضو هیئت علمی در دانشکده علوم خانواده مشغول به کار گردید. مهمترین حوزه مطالعاتی دکتر رازقی نصرآباد رفتارها و تمایلات باروری، ازدواج و خانواده است. ایشان همچنین پژوهش‌های زیادی در حوزه ناباروری، جوانان، سیاست‌گذاری در حوزه خانواده و جمعیت انجام داده است. نتایج فعالیت‌های ایشان تاکنون در بیش از  75 مقاله علمی پژوهشی، 15 مقاله معتبر انگلیسی و 56 کنفرانس ملی و بین‌المللی منتشر و ارائه شده است. علاوه بر دستاوردهای علمی، دکتر رازقی نصرآباد دارای سوابق اجرایی ارزشمندی نیز است. ایشان طی سال‌های 1393-1399 مسئولیت مدیر پژوهشی مؤسسه تحقیقات جمعیت کشور را بر عهده داشتند. عضویت در هیئت اجرایی، هیئت رئیسه، شورای پژوهشی، شورای رفاهی، کمیته ارزیابی و ارتقای کارکنان، کمیته اخلاق پژوهش، نماینده هسته گزینش کارکنان در وزارت علوم، مدیر داخلی و معاون سردبیر مجله مطالعات جمعیتی از دیگر سوابق ایشان است. دکتر رازقی‌نصرآباد افتخارات علمی پژوهشی زیادی نیز داشته‌ است. دانشجوي ممتاز و کسب رتبه نخست در بين فارغ‌التحصيلان دوره کارشناسی علوم اجتماعی دانشگاه مازندران و دوره کارشناسی‌ارشد جمعیت‌شناسی دانشگاه تهران، جمعیت‌شناس جوان برگزیده صندوق جمعیت سازمان ملل و پژوهشگر برتر مؤسسه تحقیقات جمعیت کشور در سه دوره، بخشی از افتخارات ایشان است. 
​​​​​​​

Heading Example

 

​​​​​​​