





08 03 2025 09:25
کد خبر : 59231685
تعداد بازدید : 1037
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران، نشست مشترک با حضور دکتر فرضیزاده رئیس دانشکده، نماینده معاونت بینالملل دانشگاه تهران، جمعی از اعضای هیئت علمی دانشکده، مسئولان سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و گروهی از استادان دانشگاه زنان چین 15 اسفند 1403 در سالن جلسات دانشکده علوم خانواده برگزار گردید و گفتگوهایی درباره ظرفیتهای علمی و پژوهشی دانشکده علوم خانواده و دانشگاه زنان چین انجام شد. دکتر لی یینگ معاون دانشگاه زنان چین، دکتر وی کای چون رئیس دانشکده توسعه زنان، دکتر وانگ لو رئیس دانشکده فرهنگ، ارتباطات و هنر، دکتر لی مین، رئیس دانشکده کار اجتماعی، و دکتر ژان شیو مه معاون دانشکده آموزش بینالمللی در دانشگاه زنان چین برخی از اعضای این هیئت چینی بودند.
در این نشست ابتدا دکتر فرضیزاده توضیحاتی درباره پیشینه و فرایند تأسیس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران بیان کرد. وی پیرو هماهنگی با معاونت بورس و دانشجویان خارج سازمان امور دانشجویان اعلام کرد که امکان همکاریهای علمی مشترک دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران با دانشگاه زنان چین در قالب بورس متقابل دانشجو وجود دارد. تا سقف 2 نفر بورس کامل و تا سقف 5 نفر بورس کوتاهمدت 6 الی 9 ماهه برای دانشجویانی که حوزه پژوهش آنها در زمینه زنان و خانواده باشد و به طور مشخص زیر نظر دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به تحصیل بپردازند. ایشان همچنین برای میزبانی دور ششم گفتگوهای زنان ایران و چین اعلام آمادگی کرد. در این جلسه، پیشنهاد تأسیس میز همکاریهای ایران و چین نیز با محوریت حوزه زنان و خانواده از طرف اعضای هیئت علمی دانشکده علوم خانواده به هیئت زنان چینی اعلام شد و مقرر گردید پس از بررسیهای کارشناسی و فراهمسازی فرایند اداری از سمت دو کشور مقدمات آن فراهم گردد.
شایان ذکر است که بر اساس اعلام روابط عمومی و اطلاعرسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، اعضای هیئت چینی برای شرکت در دور پنجم گفتگوهای زنان دو کشور با محوریت همکاریهای علمی و بینالمللی و به اشتراکگذاری تجارب دو کشور در حوزه زنان در ایران حضور یافتند. دور پنجم گفتگوهای مذکور با همت اداره ارتباطات فرهنگی بینالمللی زنان و خانواده سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با مشارکت دانشگاه الزهرا (س) از ایران و دانشگاه زنان چین در 14 و 15 اسفند ماه برگزار گردید.