چاپ کردن
نشست شناسایی ظرفیت های شغلی مرکز مشاوران خانواده قوه قضاییه - دانشکده علوم خانواده ffs.ut.ac.ir
نشست شناسایی ظرفیت های شغلی مرکز مشاوران خانواده قوه قضاییه
16 10 2024 10:46
کد خبر : 17144830
تعداد بازدید : 495
نشست «شناسایی ظرفیتهای شغلی مرکز مشاوران خانواده قوهقضاییه» که به کوشش اساتید هیأت علمی و مرکز وکلا با حضور کارشناس مربوطه در دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران برگزار شد.
عنوان نشست: شناسایی ظرفیت های شغلی مرکز مشاوران خانواده قوه قضاییه
موضوعات نشست:
* آشنایی با حیطه مركز مشاوران خانواده قوه قضائيه برای دانشجویان حقوق خانواده و مطالعات زنان.
* چگونگی ورود دانشجویان حقوق خانواده و مطالعات زنان در گرایش های مرتبط به این حوزه شغلی.
* نحوه فعالیت مركز مشاوران خانواده قوه قضائیه.
* نقش مشاوران خانواده قوه قضائیه در استحکام نهاد خانواده.
سخنران نشست: دكتر الهه عليخاني ؛ هیئت علمی دانشگاه و مشاور مركز وکلا،کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه
دبير نشست: دكتر مريم مهاجري
زمان: دوشنبه 30 مهرماه 1403 ساعت 10 تا 12
مکان: دانشكده علوم خانواده دانشگاه تهران
***
گزارش نشست «شناسایی ظرفیتهای شغلی مرکز مشاوران خانواده قوهقضاییه»
نشست «شناسایی ظرفیتهای شغلی مرکز مشاوران خانواده قوهقضاییه» که به کوشش اساتید هیأت علمی و مرکز وکلا با حضور کارشناس مربوطه در دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران برگزار شد. دکتر الهه علیخانی، به عنوان کارشناس و دکتر مریم مهاجری، استادیار دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به عنوان دبیر این نشست به ایراد سخنرانی پرداختند.
در این نشست، علیخانی به لزوم و چگونگی تأسیس این نهاد و تبیین تفاوتهای آن با مشاور امور بانوان پرداخت و در خصوص نحوه ورود به این مرکز و منابع مطالعاتی برای قبولی در آزمون مواردی را خاطر نشان کرد، و همچنین ایشان ممنوعیت شرکت وکلا در جلسات مشاوره بین زوج و زوجه را مطرح کردند که دکتر مریم مهاجری، دبیر نشست، در تکمیل سخنان ایشان اظهار داشتند که دلیل ممنوعیت شرکت وکلا در جلسات مشاوره، منع قانون حمایت از خانواده است. چرا که مساله مشاوره در طلاق توافقی، قائم به شخص است و فقط زوجین باید در جلسات مشاوره شرکت کنند و وکیل، قائم مقام یا نماینده قانونی نمیتوانند در جلسات مشاوره حضور پیدا کنند.
وی رسالت اصلی مشاوران خانواده قوه قضائیه را تلاش در راستای تحکیم خانواده و حفظ آن از آسیبهای مختلف بیان کرد و راهکار مناسب جهت جلوگیری از طلاق را ازدواج درست و انتخاب آگاهانه زوجین عنوان کرد.
مهاجری با تاکید بر اینکه اجباری و الزامی شدن مراجعه دختران و پسران در سنین ازدواج برای مشاوره پیش از ازدواج امری ضروری است، اضافه کرد: با توجه به اینکه معاونت مشاوران خانواده برای این امر هم تمهیدات لازم را در نظر گرفته، امید است به زودی شاهد اجرایی شدن مشاورههای پیش از ازدواج توسط مشاوران خانواده قوهقضاییه در جهت تحکیم خانواده و ازدواجهای آگاهانه باشیم.